Betting Sider findes også som apps

 

Når du leder efter betting-sider på nettet, så vil du opdage, at rigtig mange af disse sider også har en tilknyttet App. Det gør det nemt for dig, der godt kan lide at spille på udfaldet af forskellige sportsbegivenheder, men som ikke altid er i nærheden af en computer eller en kiosk, hvor du kan spille.

Her kan du hente en App til enten din telefon eller tablet, og så kan du nemt og bekvemt spille på lige det du har lyst til, lige meget hvor du er. Det er de færreste, der går ud, uden at have mobilen med.

Spil mobilt med App

Når du melder dig til på en bettingside, så kan du efterfølgende hente App’en ned og bruge den i stedet. De er enkle at bruge, og den bonus du får, enten som ny spiller eller som en bonus til allerede oprettede brugere, kan du selvfølgelig også bruge her.

En anden fordel ved at bruge en App er, at du kan indstille notifikationerne på den og dermed få besked, hver gang der sker noget, som du er interesseret i. Du kan også følge med i stillinger og i alle de væddemål, som du måtte have gang i.

Nemt at logge på

App’s har også den fordel, at da du allerede er medlem på en bettingside, så skal du ikke bruge fx NemID eller andet besværligt til at logge på med. Du bruger din App som alle andre App’s på din telefon, og du kan derfor lynhurtigt både ændre dine nuværende indsatser og afgive nye, alt efter hvordan kampene skrider frem.

Følg med flere steder

Mødes du med vennerne for at se en kamp, ja så kan du spille på den kamp løbende, og du kan med din App følge med i hvilke nye odds, der kommer på den. Du kan samtidig hygge dig med den ene kamp, men samtidig følge med i de andre, der bliver spillet samtidig, mens du også kan spille på dem.

I kan sammenligne væddemål og se hvem af jer, der er bedst til at satse, og som dermed vinder mest eller de største beløb. Det er også en måde at afgøre på, hvem af jer der reelt er bedst til at forudse udfaldet af en kamp. Eller I kan bare glæde jer over hinandens sejre og aftale, at det må være vinderen, der giver middagen.

Det er fagre nye verden, der bringer alverdens sport og muligheder til dig, og det eneste, der an ødelægge oplevelsen for dig, er, hvis du skulle være så uheldig at dit batteri løber tør under kampen.


Bookmaker

Betting Bonus

Gå til...  reklamelink

Nordicbet

Få et risikofrit spil på op til 500 KR

Nordicbet

Betsafe

100% op til 500 kr

Betsafe

Unibet

100% op til 1500 kr

Unibet

888sport

100% op til 1000 kr

888sport

Betfair

350 kr Freebet

Betfair

Modtag en velkomstbonus   Det er altid sjovt med spil   Betting Sider findes også som apps

free
web stats